käsityö

Tilaus laatikot

Muutama vuosi sitten puoliso halusi piristää minua ja tilasi Quilters Candy Box -ompelu/tilkkuilu laatikon, joka saapui kuukausittain kotiin. Se oli täynnä kaikkea ihanaa ja ihmeellistä, sekä amerikkalaisia karkkeja tms herkkua. Jouduin lopettamaan tilauksen, koska halpaa hupia se ei ollut. Nyt kuluneena kesänä aloin toivomaan samanmoista piristysruisketta elämään ja yritin päästä edes jonoon tilkkuilijan karkkilaatikkoon. Pettymys oli suuri, kun luin perustajan lopettaneen laatikoiden teon ja siirtyneen tilkkumallien tekoon.

IG tuli taas apuun, ja QuiltyBox mainosti Tula Pink -laatikkoa. Ja tilaukseenhan se meni. Onnistuin myös tilaamaan Fat Quarter Shopin Sew sampler -laatikon, joten iloa oli tulossa kaksin kerroin. Toivon, että niistä edes jompikumpi olisi yltänyt karkkilaatikon tasolle, mutta molemmat jotenkin jäivät sen riman alle. Ehkäpä tuo ensirakkaus tilauslaatikkoon pilasi muiden mahdollisuudet.

Sew Sampler laatikossa oli jelly roll, itseensä kiinnittyvä teippi, HST paperirulla, tillkutyön malli sekä muutama esittely kappale nuppineuloista. Tavallaan mitä odotin, muttei kuitenkaan. Ehkäpä kokeilen vielä pari muuta laatikkoa, ja teen sitten lopullisen päätöksen jatkosta.

Quilty Box’in Tula Pink -laatikko

Quilty Box’in Tula Pink -laatikkoa odotin melkoisella innolla. Sisältö ei pettänyt, kaikkea ihanaa ja mielikuvituksen laukkaamaan saavaa olivat, mutta kuitenkin jotain jäi uupumaan. En vain tiedä mitä. Ehkä oma masennus tai muu alavireisyys ei anna tilaa täydelle nautinnolle. Ehkä laatikon sisällöstä oli vihjailtu liikaa, tai olin nähnyt tahtomattani (yritin välttää näkemästä laatikon sisältöön liittyviä kuvia tms) nähnyt kuvia mitä tuleman piti. En tiedä oliko hintansa väärti, ainakaan, jos kuukauden suunnittelija ei ole suosikki. Toisaalta, eihän niitä uusia suosikkejä löydä, jollei kokeile.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s